Termene și condiții

Termene și condiții

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului FARLUX.RO
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului FARLUX.RO isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Site-ul poate fi vizualizat și se pot face comenzi de utilizatori în mod liber, fără înregistrare prealabilă. Procedura de înregistrare pe site-ul este absolut voluntară și gratuită. Înregistrarea este utilizată pentru o confortabilitate la cumpărare prin magazinul online, oferind posibilitatea de a revizui istoricul comenzilor, păstrarea datelor pentru fiecare comandă așa că nu va fi necesar să fie introduse din nou la ulterioare comenzi pe FARLUX.RO. Orice utilizator care completează un formular de înregistrare în FARLUX.RO, poate printr-o bifă să fie de acord sau să nu fie de acord cu primirea mail-urilor de informare cu privire la viitoarele promoții, produsele noi sau campanii (utilizatorul poate renunța la primirea acestor informări în orice moment după încheierea înregistrării sale). Pentru a înregistra trebuie să completați un formular de înregistrare, urmând instrucțiunile. Câmpurile că ar trebui să fie umplute în mod necesar sunt marcate cu un asterisc. După înregistrarea cu succes, utilizatorul va primi un nume de utilizator și o parolă, cu care va fi capabil de a intra în profilul său creat în site-ul.

Deși conținutul FARLUX.RO este accesibil pentru vizualizare de către toți utilizatorii, indiferent de vârsta lor, crearea de conturi, finalizarea comenzilor și furnizarea datelor cu caracter personal este interzisă pentru persoanele sub 18 ani. Prin acceptarea acestor condiții de utilizare, declarați că aveți cel puțin 18 ani.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Actiunea produsului


Carpele pentru reconditionarea farurilor FARLUX.RO, actioneaza asa cum este descris si indicat in web-site, in cazurile in care farurile respective, nu sunt din sticla, nu au deteriorari mecanice, depuneri de carbonat de calciu/magneziu sau strat cu rugozitati. Produsul nostru nu poate curăța estomparea farurilor, care în circumstanțe foarte rare poate fi cauzată de interiorul farului. Inainte de a folosi carpele pentru restaurarea farurilor de la FARLUX.RO este necesar sa eliminati problemele enumerate mai sus. Cu carpele pentru restaurarea farurilor puteti obtine efectul dorit, chiar si atunci cand farurile au fost lustruite de cateva ori, inainte de folosirea carpelor.


Efectul durabil al șervețelelor pentru recondiționarea farurilor poate fi afectat de soluțiile de curățare de proastă calitate sau altele excesiv de puternice cu efect caustic, la contactul cu suprafața farului. Pentru a beneficia de niște faruri curate timp îndelungat, vă sfătuim să evitați spălarea ”fără contact” a autoturismului cu soluții care au o acțiune caustică extrem de puternică sau procedurile de degresare după procesul de spălare. Astfel de preparate afectează suprafețele tuturor detaliilor exterioare ale autoturismelor și FARLUX.RO nu poate fi tras la răspundere pentru efectele negative pe care aceste preparate le aduc asupra farurilor autoturismelor. Soluțiile corozive/caustice prea puternice pot deteriora suprafața peliculei de protecție. Mulți producători auto interzic în mod expres pe paginile instrucțiunilor de utilizare ale automobilelor așa numita spălare ”fără contact” a acestora, din cauza efectelor negative ale substanțelor chimice asupra vopselelor și a lacurilor, elementelor din plastic și, în general, asupra tuturor detaliilor exterioare ale automobilelor
Suprafața stratului de protecție a farurilor poate fi deteriorată prin utilizarea unor metode de curățare care implică utilizarea de perii dure sau abrazive, perii de sârmă și alte mijloace care pot deteriora suprafața acoperirii protectoare.


Instructiuni privind utilizarea in conditii de siguranta

Instructiuni privind utilizarea in conditii de siguranta! A nu se lasa la indemana copiilor! Produsul este iritant pentru ochi si periculos daca s-a inghitit! Dupa folosire, spalati-va pe maini cu multa apa! Folosiți produsul numai pentru tratarea suprafețelor farurilor!

 

Plată

Înainte de finalizarea fiecărei comenzi, facută pe FARLUX.RO, utilizatorii pot alege metodă de plată cu care să plătească suma relevantă. În funcție de metoda de plată care este selectată, pot fi aplicate taxele corespunzătoare (dacă este cazul). Toate componentele, care formează valoarea finală a fiecărei comenzi pe FARLUX.RO sunt enumerate unul câte unul în tabelul "Conținutul coșului", care se află deasupra butonului pentru a finaliza comanda, iar fiecare utilizator ar trebui să o citească înainte finalizarea cu succes a comenzii sale.

Metodele de plată disponibile pe FARLUX.RO sunt următoarele:

Plată în numerar. În această metodă de plată, plata valoarea comenzii se face la primirea pachetului prin curier, iar suma se plătește la locul livrării la curier. Incaz de returnare a unui produs, aceasta are loc conform conditiilor de returnare a unui produs achizitioonat din FARLUX.RO, iar sumele de rambursat se platesc numai prin sistemul de plati PayPal, suma fiind transferata in contul clientului deschis la http://paypal.comDocumente de plată

Facturile emise de FARLUX.RO, sunt trimise la adresă de e-mail pe care clientul a indicat în formular, prin generarea de aceste date, pe care clientul l-a completat la trimiterea comenzii sale.

Documentul de plată pentru fiecare comandă trebuie să fie păstrat și stocat. El este necesar în caz de returnare, schimb sau profitarea de perioada de garanție pentru produsele achiziționate de la FARLUX.RO.

 

Livrare

Comenzile care sunt făcute în zilele lucrătoare până la oră 11 se trimit în aceeași zi. În cazul în care comanda dumneavoastră este făcută după la oră 11 în ziua lucrătoare, atunci aceasta va fi trimisă pentru livrare în următoarea zi lucrătoare. In cazul in care faceți comanda într-o zi nelucrătoare, comanda dumneavoastră va fi prelucrată și trimisă prin curier în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea comenzilor de FARLUX.RO, se efectuează de către firmele de curierat, se livrează pachetul la o adresă specificată de voi sau la un birou al companiei de curierat, care se află într-un loc convenabil pentru Dvs. În funcție de locația în care vă aflați și de tipul de livrare, care ați selectat, sistemul nostru vă va arăta costul de livrare în situația Dvs, precum și timpul necesar pentru livrare.

După completarea datelor privind comenzii dumneavoastră și selectarea tipului de livrare, calculatorul nostru va calcula automat costul de livrare în cazul dumneavoastră și o va adăuga la suma totală a comenzii dumneavoastră.

Livrările de comenzi către FARLUX.RO se efectueză de compania de curierat FANCURIER. Toate datele de livrare sunt tentativă și pot fi modificate în cazul unor circumstanțe neprevăzute, cum ar fi întârzierea din cauza situaţiei meteorologice neprevăzute, întârzieri la punctele de trecere a frontierei și alte întârzieri din partea companiei de curierat. Orice circumstanțe neprevăzute pot duce la întârzierea neintenționată a livrării sau chiar la imposibilitatea livrării unui colet (în cazul pierderii unui colet). FARLUX.RO nu poate și nu va fi răspunzătoare pentru întârzierile în procesul de livrare de la compania de curierat care furnizează serviciul de livrare.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si FARLUX.RO sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul FARLUX.RO face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. FARLUX.RO nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 
Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului FARLUX.RO, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii FARLUX.RO sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 
Disponibilitatea serviciului

Administratorul FARLUX.RO isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului FARLUX.RO in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

 
Exonerarea de raspundere

FARLUX.RO nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la FARLUX.RO nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, FARLUX.RO fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. FARLUX.RO nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

FARLUX.RO isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul numarului de telefon 0755471382, adresa de email contact@FARLUX.RO .